Najam stroja


Najam stroja je najjednostavnija i najbolja mogućnost obavljanja kratkoročnog ili dugoročnog projekta na gradilištu. 

Najbolje što najam stroja pruža je vjerodostojni uvid u kvalitetu (ili nedostatke) istog, odnosno traženog i dobivenog. Već tijekom prvog mjeseca najma, klijent može iskusiti stroj i njegove performanse, a da pritom nema obveza. 

Na taj način klijent može ili produžiti ili prekinuti najam. Ukoliko zadovoljstvo strojem ostane postojano, te klijent poželi otkupiti stroj, nudimo mogućnost otkupa istoga pri čemu se sav do tada uplaćeni iznos najma uračunava u otkupnu vrijednost stroja. Pametna i ekonomična odluka može u danom trenutku Vašem poslovanju dati prednost pred konkurencijom.

Pošaljite nam upit!


Molimo ispunite obrazac kako bismo zaprimili potrebne informacije vezane za Vaš upit te pružili odgovarajuću povratnu informaciju.
Kontakt obrazac služi kao predložak za slanje individualnih ponuda.

Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna polja. “

Želim kupiti
Pristanak na obradu podataka *
Sukladno članku 13. Uredbe (EU) 2016/679, MARLE d.o.o. (Voditelj obrade) Vas obavještava da će prikupljeni Osobni podaci prikupljani u ovom obrascu biti obrađeni kako bi se odgovorilo na Vaš zahtjev, te, pod uvjetom Vaše privole, za korištenje Vaših osobnih podataka u svrhe marketinga, kao što je dodavanje adrese Vaše elektroničke pošte našoj službi za slanje obavijesti i slanje promidžbenih obavijesti za proizvode i usluge koje nudi MARLE. MARLE d.o.o. neće slati i drugima dostavljati prikupljene Osobne podatke, osim u mjeri koja je neophodna za svrhu obrade. Vaše osobne podatke obrađivat će samo posebno ovlašteno osoblje ovlašteno za pristup i obradu podataka. Vaši osobni podaci bit će pohranjeni u razdoblju koje ne prekoračuje svrhe radi kojih su podaci prikupljeni i naknadno obrađeni. Članak 15. i dalje Uredbe EU poznaje nekoliko prava Ispitanika, koje Vas pozivamo da pažljivo pregledate. Između navedenih prava, podsjećamo Vas na pravo dobivanja potvrde o postojanju osobnih podataka u našem Društvu; pravo na obaviještenost o svrsi obrade i o predviđenom vremenu u kojem će Vaš osobni podatak biti pohranjen u našem Društvu; pravo na ispravak, integraciju, ažuriranje, brisanje, anonimizaciju Vaših osobnih podataka ili blokiranje podataka koji su nezakonito obrađeni. Da biste ostvarili prava Ispitanika, molimo Vas da se izravno obratite MARLE d.o.o na email: info@marle.hr.