iDig 2024: Tri dana stručne edukacije i umrežavanja u Parizu

Od 17. do 19. lipnja, u slikovitom St. Germain-u u Parizu, održan je trodnevni sastanak i edukacija za distributere brenda iDig, predvodnika u proizvodnji sustava za kontrolu dubine kopanja za bagere. Naši kolege prisustvovali su ovom susretu kao predstavnici iz tvrtke MARLE d.o.o., distributera iDig sustava za Hrvatsku. Ovaj susret pružio je jedinstvenu priliku za razmjenu znanja, iskustava i inovacija među stručnjacima iz cijele Europe.

Edukacija i razmjena iskustava

Tijekom trodnevne edukacije, sudionici su imali priliku upoznati se s najnovijim tehnološkim novitetima i marketinškim tehnikama. Edukacija je obuhvaćala prezentacije o budućim inovacijama iDig sustava te analize tržišta i potreba potrošača. Poseban naglasak stavljen je na razmjenu iskustava s kupcima iDig sustava, procesima prodaje i pregovaranja. Ovakva razmjena iskustava bila je izuzetno vrijedna, čime je omogućila distributerima bolje razumijevanje specifičnih izazova i uspjeha na različitim tržištima.

Radionica s 3D modelom i posjet proizvodnom pogonu

Jedan od najzanimljivijih dijelova edukacije bila je radionica na kojoj su sudionici radili s 3D modelom sustava iDig. Njihov zadatak bio je izraditi geodetske točke i pretvoriti ih u 3D projekt, čime su se praktično upoznali s tehničkim aspektima sustava. Osim toga, posjetili su i proizvodno postrojenje gdje su mogli iz prve ruke vidjeti kako se izrađuju, sklapaju i ispituju senzori kao i sam iDig sustav. Ova iskustva omogućila su im dublje razumijevanje tehnologije i proizvodnog procesa.

Teambuilding i umrežavanje

Susret u Parizu poslužio je i kao teambuilding za distributere iz Francuske, Njemačke, Austrije, Češke, Engleske, Irske, Italije, Švedske, Poljske, Hrvatske i drugih zemalja. Osim formalnog dijela edukacije, organizirane su i društvene aktivnosti koje su poticale umrežavanje i jačanje timskih veza. Vrhunac društvenih aktivnosti bila je večera na brodu na rijeci Seni, pružajući sudionicima nezaboravan pogled na Pariz.

Trodnevni boravak u Parizu bio je izvanredna prilika za edukaciju, razmjenu iskustva i povezivanje s kolegama iz cijele Europe. Stečena znanja i nova prijateljstva zasigurno će doprinijeti daljnjem uspjehu i širenju iDig tehnologije na globalnom tržištu.